Vasvári Vivi egy nyuszilány fenekének a fogdosásával kezdte az új évet – Azt is elmondta, miért!

Vasvári Vivi egy nyuszilány fenekének a fogdosásával kezdte az új évet – Azt is elmondta, miért!
Budapest, Nyíregyháza – Vasvári Vivien nem hazudtolta meg luxusfeleség titulusát, és fényűző körülmények között szilveszterezett: igaz, szerinte visszafogottan, elmondása szerint egy külföldi bulit 10 millió alatt nem nagyon lehet kihozni, ezért idén itthon maradtak, és a Le Til Kúriára esett a választásuk. Posztolt is pár fotót a szilveszteri bulijukról, ám mindenkinek tátva maradt a szája az egyiket látva: Vivi ugyanis egy nyuszilány fenekét fogdossa a képen.

– Korábban is voltunk már itt, minden évben tematikus mulatságot szerveznek, mindig van valamilyen téma, idén Hugh Hefner és a Playboy-villa lányai adták az ihletet – mesélte a Blikknek Vivien. – – Barátokkal voltunk, és nagyon jól sikerült a dolog, voltak rúdtáncos lányok és chippenddale fiúk, az egészet pedig a helyszín koronázta meg, ami nagyon különleges, műteremszerű volt, ahol leginkább fotózásokat szoktak rendezni.

No de hogy miért fogdosta meg Vivi az egyik nyuszilány fenekét? Elmondása szerint csak a fotó kedvéért. Akart ugyanis egy vicces képet a szilveszterükről.

Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek‼️ #letilkúria#playboyvillaparty#privat#privatparty#biri

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Forrás: blikk.hu


És azt tudtad, hogy nagyobb esélyed van rá, hogy holtan esel össze az úton, míg a lottószelvényt feladod, mintsem hogy megüsd a főnyereményt? Forrás: youtube / [ TOP 5 ] MAGYAR [related-post post_id="3715243"]
hirdetés