Vasvári Vivien fürdőruhában mutatta meg a szülés utáni alakját és durván beszólt a fanyalgóknak

Vasvári Vivien fürdőruhában mutatta meg a szülés utáni alakját és durván beszólt a fanyalgóknak
© Forrás: Instagram
Budapest, Nyíregyháza – Vivi, a luxusfeleség nemrégiben hozta világra a kisfiát Miamiban. (Hogy miért pont ott? Erről korábban itt cikkeztünk.) De nem hagyta sokáig az Insta rajongóit pikáns fotó nélkül, megmutatta ugyanis, hogy igenis szülés után is lehet valaki szexi.

– Köszönöm azoknak is, akik utálnak és negatív üzenetekkel bombáznak, mert ettől én erősebb leszek, és ameddig vannak irigyeim, addig valamit nagyon jól csinálok. Szép napot mindenkinek! – írta Vivi a képhez, továbbá kiosztott mindenkit, aki azzal vádolja őt, hogy igazi mű nő.

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

– Akik írják a baromságaikat üzenetekben…azoknak megjegyezném, hogy SOSE voltam botoxolva, az orrom eredeti, a fogaimon nincs héj se semmi, teljesen eredetiek és egészségesek – írta Vivi, és hozzátette, hogy póthaja és műszempillája sincs, igaz az előbbiről kiderült a kommentekben, hogy ha hazajön, bizony felrakja, mert anélkül nem tud élni.

Forrás: nlcafe.hu


Budapest, Nyíregyháza - Vivi úgy döntött, hogy Miamiban hozza világra gyermekét, és lőn, így is lett, ám annyit máris elárulunk, hogy nem két forintba került ezt a kaland. - Nagyon szerettük volna, ha amerikai állampolgár lesz a fiunk, mert úgy sokal több esélye van mindenre a világon. Itt állják...

Budapest, Nyíregyháza - Viviékhez megérkezett a trónörökös, kisfiúnak adott életet a luxusfeleség. Vivien vasárnap az Instagramon jelentkezett be a szülőszobáról, később pedig hozzászólásban jelentette be a nagy hírt. Minden a legnagyobb rendben. 1,5 óra alatt sikerült a világra hoznom a kisfi...
hirdetés