Vb-2018: a marokkóiak ellen is beindul a CR7-henger?

Cristiano Ronaldo megállíthatatlannak tűnik
Cristiano Ronaldo megállíthatatlannak tűnik - © Fotó: AFP
Moszkva – A világbajnokság alatt is beszédtéma Ronaldo esetleges klubváltása.

A Spanyolországnak lőtt pénteki mesterhármasa után ismét Cristiano Ronaldo szerepel a címlapokon: az olasz Libero legfrissebb értesülései szerint a portugál világklasszis készen áll, hogy a világbajnokság után visszatérjen a Manchester Unitedhez.

„Kemény meccs lesz”

A Ronaldo távozásáról szóló pletykák azóta indultak be, amióta a világsztár a Bajnokok Ligája döntő után sejtelmesen azt nyilatkozta, hogy lezárult a Real Madridnál töltött időszaka. Az ötszörös aranylabdás állítólag a fizetésével nem elégedett: ugyanis amíg Messi 673 ezer, Neymar 620 ezer, addig ő „csupán” 350 ezer fontot keres hetente. A luzitánok szupersztárja a hírek szerint heti 1,35 millió fontos fizetést szeretett volna kiharcolni magának, amit a Realnak esze ágában sincs elfogadni.

Az esetleges transzfer előtt azonban a világbajnokságon kell teljesítenie CR7-nek. Portugália szerdán Marokkóval játszik a moszkvai Luzsnyiki-stadionban, a B csoport második fordulójában.

A portugál támadó, André Silva a fifa.com-nak nyilatkozott a Marokkó elleni találkozó kapcsán.

„Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, amelyet az ellenfél is nagyon komolyan vesz majd, miután az első fordulóban kikapott Irántól. A marokkói keretből kettő kivételével minden játékos Európában játszik. Tudjuk, hogy kevés gólt kaptak a selejtezők során, ezért nagyon kemény meccs elé nézünk.”

ÉKN


Aliou Cissé
Moszkva - Aliou Cissé szövetségi kapitány szerint megérdemelt győzelmet aratott a szenegáli válogatott a lengyelek felett az oroszországi labdarúgó-világbajnokság első fordulójának utolsó mérkőzésén. Az afrikaiak kedden 2-1-re verték európai ellenfelüket a H csoportban. A vb legfiatalabb szakveze...

Szentpétervár - A házigazda orosz válogatott 3-1-re legyőzte az egyiptomi csapatot kedden az A csoport második fordulójának szentpétervári mérkőzésén a labdarúgó-világbajnokságon, így szinte biztosan nyolcaddöntőbe jut négyeséből. Az orosz együttes hat pontjának és kiváló gólkülönbségének (8-1) k...
hirdetés