Vb-2018: hasonló taktikával készülnek a szerbek

Szerbia újabb győzelemben gondolkodik
Szerbia újabb győzelemben gondolkodik - © Fotó: AFP / Emmanuel Dunand
Kalinyigrád – Szerbia az első forduló után vezeti az E csoportot, egyedül Mladen Krsztajics együttese tudott nyerni a nyitányon, 1–0-ra győztek Costa Rica ellen a Fehér sasok. Ezúttal pénteken 20 órától Kalinyingrádon van jelenésük a szerbeknek, akik a svájciakkal csapnak össze. A bosnyák Vladimir Petkovic vezette Svájc vasárnap 1–1-es döntetlent játszott Brazíliával szemben.

A FIFA.com-on olvasható Dusko Tosics, a szerbek védőjének nyilatkozata, szerinte hasonlóan kell majd játszaniuk, mint azt tették Costa Rica ellen. „Azt a taktikát kell követnünk, mint az előző mérkőzésünkön. Muszáj lesz nagy hangsúlyt fektetnünk a védekezésre, csak így járhatunk sikerrel”. A középpályás Dusan Tadics reményét fejezte ki, hogy szurkolóik Kalinyingrádra is elkísérik őket, mert rengeteget számít a jelenlétük.

A svájciak bekkje, Fabian Schär úgy véli, bár sokat kellett utazniuk a két meccs­helyszín között, ez nem okoz problémát, mert kellőképpen rápihenhettek a péntek esti találkozójukra.

ÉKN


Vb-2018 - Megszerezte első győzelmét Brazília
Budapest/Szentpétervár - Második mérkőzésén megszerezte első győzelmét az esélyesek közé sorolt Brazília az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon: pénteken, Costa Rica ellen, Szentpéterváron 2-0-ra nyert két hajrában esett góllal. Costa Rica második vereségével már biztos kieső. E csoport, 2...
hirdetés