Edzőváltás a Szparinál

Akt.:
Edzőváltás a Szparinál
© Fotó: nyiregyhaziszpartacus.hu
Nyíregyháza – Dajka László váltja a közös megegyezéssel távozó Véber Györgyöt.


A világ ugyan nem állt meg, ám azért meglepetést okozott, a hír, miszerint vasárnap már nem Véber György ül majd a Szpari kispadján a soroksári mérkőzésen. Az elmúlt hat fordulóban mindössze egy pontot szerezett a csapat, a hátralévő meccseken pedig legalább biztos bennmaradást kell biztosítani. Csütörtökön Véber György és a klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott.

Szűcs Mihály, a Nyíregyháza Spartacus új sportigazgatója megerősítette a hírt, ám arról tájékoztatta olvasóinkat, hogy most a legfontosabb a vasárnapi találkozó, erre összpontosítanak. Az edzőváltásról a jövő hét elején adnak majd részteles tájékoztatást.

Persze mindenkit az érdekel, hogy ki veszi át a stafétabotot Véber Györgytől, aki tavaly októberben Mátyus János váltotta. Nos, az új mester Dajka László, aki nem ismeretlen a megyei focibarátok előtt. Az új mester Kisvárdán lett igazolt játékos , legnagyobb hazai sikereit, öt bajnoki elsőséget a Honvédban érte el. Külföldön is focizott, a spanyol Las Palmas, majd a svájci Yverdon együttesében. Edzőként számos klubnál, a válogatottnál is megfordult, legutóbb Dabason volt.

– Abból már kinőttem, hogy látványos felkérésekre várjak. Viszont ez egy nehéz él szép feladat, amit megpróbálok megoldani- nyilatkozta lapunk felkeresésre Dajka László.

KM-ML
hirdetés