Védelem és kényelem, a munkavédelmi cipők új generációja

Védelem és kényelem, a munkavédelmi cipők új generációja
A Magic Tools Kft. célkitűzése, hogy kényelmes, minőségre igényes munkadarabokat juttasson el a munkavédelmi felszereléseket gyártó partnereiken keresztül az iparban dolgozó vevőkörének.

A munkavédelmi cipők a közvélemény szerint nagy, ormótlan bakancsok, amelyek alatt letörik az ember lába. Nos itt az ideje, hogy megismerkedjünk a munkavédelmi cipők új generációjával, leszámoljunk a korábbi sztereotípiákkal!

A Portwest

A Portwest munkavédelmi márka az egyik legismertebb és leggyorsabban fejlődő gyártó, a piacon. A legújabb technológiákat használja fel, melyhez igen szigorú minőség-ellenőrzéssel gyártja termékeit. A Magic Tools Kft. webáruházában a termékeik egy jelentős részét forgalmazzuk, többek között a Steelite Tove Trainer munkavédelmi cipőt is. Ez az új kialakítású munkavédelmi cipő könnyű, kényelmes viseletet nyújt egész napra, ugyanakkor ugyanolyan védelmet biztosít lábunknak, mint egy kevésbé modern, designos darab.

A munkavédelmi cipők felépítése keveredik az új megjelenéssel

Egész napos intenzív munkavégzésre tervezték őket, hogy megóvják a lábunkat a sérülésektől. Napjainkban azonban egyik fő szempont a kényelmes viselés kialakítása. Az új biztonsági védő lábbeli szabvány jelöléssel rendelkező Steelite Tove Trainer megvédi a felhasználóját az ipari környezetekben bekövetkezett balesetektől (EN ISO 20345, S1P). A talpba szúródó tárgyak ellen acéllemez van beépítve, ugyanakkor EVA/gumi talpa miatt könnyed viselet, valamint csúszásálló minősítéssel is rendelkezik kerámia- és acélpadlón. Felső részében is található orrmerevítős acéllemez, melyet a hálós gumírozott kétszínű anyaggal fedtek el, amivel biztosítják a jól szellőzöttséget és kényelmet.

Élettartam

A lábbeli rendszeres és megfelelő módú tisztítása rendkívül fontos. Ne használjunk erős vegyszereket, a munkavédelmi cipő felépítését roncsoló anyagokat. Amennyiben nedvesség éri a cipőt, úgy száraz, hűvös helyen szárítsuk ki, ellenkező esetben károsíthatjuk a felső részt. Megfelelő körülmények között használva és tartva, a Steelite Tove Trainer avulási ideje a KPU anyag miatt körülbelül 3 év. Az időpont a munkakörnyezet alatt ért behatások és behatási típusok függvényében változó lehet. Amennyiben megsérült a cipő, nem biztosítja a szükséges védelmet, azonnal le kell cserélni!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, de kérdése van a termékekkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a Magic Tools Kft. munkatársaival a weboldalukon található elérhetőségeik valamelyikén. A rendelés menete egyszerű, a regisztrált vásárlók számára a kiválasztott terméket a megfelelő fizetési mód után raktárról azonnal leszállítják az ország bármely részére.

– PR cikk –

Címkék: ,hirdetés