Véget ért az idény a Győri Audi ETO cseh jobbszélsője számára

Budapest – Súlyos bokasérülés miatt véget ért az idény Jana Knedlikova, a Győri Audi ETO KC cseh jobbszélsője számára, így a női kézilabda Bajnokok Ligája jövő hétvégi, budapesti négyes döntőjét is ki kell hagynia.

Knedlikova szerda este, a Ferencváros ellen 26-24-re megnyert bajnoki rangadó vége előtt nyolc perccel sérült meg, amikor egy vétlen helyzetben összefutott Nerea Penával.

A cseh játékos befutott a pályára, hogy csatlakozzon a győriek támadásához, az FTC spanyol légiósát pedig éppen lecserélték, ekkor találkoztak az oldalvonalnál. Az eset után Knedlikova a földre került, majd le kellett támogatni a pályáról.

“Az ellenfele lábára lépve aláfordult a bokája, és bokaszalag szakadást szenvedett. Törés a vizsgálatokon nem igazolódott. Konzervatív kezelés mellett nyolc hét pihenésre van szüksége. Most egy hétig fekvőgipszben lábadozik” – nyilatkozta a klub honlapján csütörtökön Balogh Péter csapatorvos.

A keretből Tomori Zsuzsanna és a norvég Nora Mörk egyaránt súlyos térdsérülés miatt hiányzik a szezon hajrájában, mindketten műtét után gyógyulnak.

A BL négyes döntőjén kívül a Győrre még három bajnoki mérkőzés vár májusban.

– MTI –
hirdetés