Végre rajt!

Végre rajt!
Nem a Karcag ellen hazai pályán és nem a 16. fordulóval, de a lényeg, hogy a Baktalórántháza VSE és a többi NB II-es futballcsapat a hét végén megkezdi tavaszi szereplését.  Az őszi meccsek tudósítása [.pdf – 276KB]

A második helyen forduló baktaiak a Budafok otthonában lépnek fel vasárnap, a Pest megyeiek ellen ősszel hazai pályán gólnélküli döntetlenre futotta.

Harmadik hete készülünk úgy, hogy végre rajtol a bajnokság, senkinek sem volt jó ez a várakozás – mondta az elmúlt időszakról Kovács János, a Baktalórántháza VSE trénere. – Ellenfelünk a téli szezonban tovább magasodott és erősödött, fel kell készülnünk a beívelések, a nagy bedobások elhárítására, illetve az ellenfél masszívitására, hiszen itthon sem találtuk a védekezésük ellenszerét. Sok a gondunk, hiszen Bodnár és Pálvölgyi eltiltás miatt nem játszhat, Márkus a jelek szerint hosszabb időre kidőlt a sorból és Ignácz is sokat kihagyott. Jelen helyzetünkben a pontszerzéssel elégedett lennék.

Ami a másik megyebeli csapatot, a Nyíregyháza Spartacust illeti, a piros-kékek indítják a Keleti csoportban a tavaszi szezont, hiszen a Sport2 közvetítése miatt a Szpari–Szolnok csata kezdődik a legkorábban (szombat, 13 óra). A találkozó egyik érdekességét adja, hogy szolnoki színekben több volt nyíregyházi játékos (Bardi, Forgó), illetve Kis Károly edző is ideiglenesen visszatér a Városi Stadionba.

 A találkozót joggal nevezhetjük rangadónak, hiszen a csapatok között egy pont a különbség, a Szolnok stabilitását jelzi, hogy ősszel mindössze egyszer kapott ki, még az első fordulóban.

– Bodnár Tibor –
hirdetés