Végrehajtóra újabb nagy küzdelmek várnak majd Kínában

Gábornak nem lesz gondja az akklimatizálódással, hiszen csak november elején fog meccselni
Gábornak nem lesz gondja az akklimatizálódással, hiszen csak november elején fog meccselni
Nyíregyháza – Szabó Gábor két hónapig lesz ismét az ázsiai ország vendége.

Közel két hónapja egy esztendő és huszonöt kőkemény mma- és k1-es mérkőzés után tért haza Kínából Szabó Gábor.

A szakmában Végrehajtóként jegyzett sportember nagy hatást tett a hatalmas ázsiai ország küzdősportkedvelőire, mert szinte meg sem melegedett itthon, máris visszahívták.

Ez visszautasíthatatlan volt

– Olyan meghívást kaptam, amelyet nem lehetett visszautasítani. Szerencsére a családom teljes mértékben mellettem áll, így boldogan indulhattam az újabb hosszú útra – tájékoztatta olvasóinkat immáron Kínából a Végrehajtó. – Otthon nem tétlenkedtem, minden nap kétszer edzettem. Először a legfontosabb a hosszú út miatti regenerálódás volt, majd edzőmmel, Kelemen Zsolttal igyekeztünk minden technikát újra átvenni, csiszolni. Közben persze erősítettem, és a küzdelmek sem maradtak el. Jó formában érkeztem vissza Kínába, és nem lesz gond az időeltolódás miatti átállással, hiszen az első mérkőzésem november elején lesz.

– A tervek szerint két hónapig leszek itt, és ez idő alatt több nagyszabású gálán küzdőtérre lépek. Mindent megteszek majd azért, hogy most se csalódjanak bennem a vendéglátóim és az otthoni szurkolóim, aki eddig is figyelemmel kísérték pályafutásom kínai szakaszát – így Szabó Gábor.

KM-ML
hirdetés