Véletlenek egész sora hozta össze őket

Véletlenek egész sora hozta össze őket
Nyírbátor, Nyírmihálydi – A Stella Rose étteremben költhetik el Valentin-napi vacsorájukat játékunk nyertesei.

Félévi értékelő előadás volt az egyetemen, ahol tagja voltam egy fuvolatriónak, ám az egyik lány, aki előző éjszaka dolgozott, elaludt, így a fellépés is csúszott. Késve érkeztem a vonathoz, egy perccel az indulás előtt estem ki a peronra, ahol egyetlen bizalomgerjesztő ember állt – mesélte szerkesztőségünkben a 21 éves Sepovics Anett.

Két napig nem jelentkezett

– Általában a bátyámmal együtt mentünk haza kocsival, de azon a hétvégén valami miatt Debrecenben maradt. Percek óta álltam már a peronon, amikor megláttam egy lányt, aki lélekszakadva rohant és egy hatalmas bőröndöt vonszolt maga után. Odalépett hozzám és kétségbeesetten azt kérdezte: „A vonat Budapest felé áll, biztosan ez megy Nyírbátorba?” – emlékezett vissza a nyírmihálydi fiú.

János segített a lánynak feltenni a csomagját és közös kabinban utaztak. Végigbeszélgették az utat, de elfelejtettek telefonszámot cserélni.

– Két napig vártam, hogy bejelöljön Facebookon, már azt hittem, hogy nem is keres újra. Amikor aztán írt, megbeszéltünk egy randevút a debreceni karácsonyi vásárban, azonban aznap egyáltalán nem jelentkezett. A barátnőm beszélt rá, hogy menjek el mégis. Húsz percet késtem, Jani addigra kékre fagyott, de megvárt.

– Nem is éreztem, hogy hideg van, végig azon aggódtam, hogy nem jön el… – tette hozzá a 22 esztendős egyetemista, aki azt is elmondta, hogy az első évfordulójuk után egy nappal összeköltöztek.

Nem élték bele magukat

– Még soha nem nyertünk semmit, nem is éltük bele magunkat túlzottan abba, hogy bekerültünk a Valentin-napi játék döntőjébe. Őszintén szólva már programot is szerveztünk, de amikor hívtak, hogy mi nyertük a romantikus vacsorát, eltoltuk egy nappal a mozit. Izgatottan várjuk az estét!

– Csáki Alexandra –
hirdetés