Véradás a Jabil Circuit Magyarország Kft.-nél

Akt.:
Véradás a Jabil Circuit Magyarország Kft.-nél
A Jabil Circuit Magyarország Kft. elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás iránt – számos akciót szerveznek a segítségnyújtás jegyében. Ezek közé tartozik a gyáregységnél rendszeresen megtartott véradás is, melyre legutóbb június elején került sor.

Több mint 7 éve, évi négy alkalommal szervezünk véradást gyárunkban a Magyar Vöröskereszt együttműködésével, melynek keretében kollégáink munkaidejükben járulhatnak hozzá a biztonságos vérellátáshoz. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy dolgozói összefogásunkkal évente több mint 840 ember életén tudunk segíteni.”- mondta el Győri Péter a Jabil Circuit Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A vállalat számára kiemelten fontos, hogy felhívja dolgozói figyelmét a véradás fontosságára és évről évre növelje váradóinak számát, hiszen tudják, hogy a véradással életeket menthetnek.

Véradásszervezés során olyan helyszíneket próbálunk keresni, ahol a lehető legtöbb embert tudjuk megszólítani. Évente kb 2600 donorra van szükség területi szinten a biztonságos vérellátás érdekében. Nyáron megnövekszik a balesetek száma, ezáltal több vér szükséges, ugyanakkor sokan vannak szabadságon, így kevesebb a véradó. Ezért is nagyon fontos számunkra az együttműködés az olyan vállalatokkal mint a Jabil.” – emelte ki Kenyeresné Eged Erzsébet, a Vöröskereszt területi vezetője.

– PR cikk –

 

Címkék: , ,