Véradás a Nyíregyházi Egyetemen

Véradás a Nyíregyházi Egyetemen
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Egyetemen a 2016/2017-es tanévben is várják a véradókat.

Az intézmény idén is részt vesz az Országos Felsőoktatási Véradóversenyen a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat szervezésében, melyen díjazzák a legtöbb hallgatót, önkéntest aktivizáló, a véradási mozgalomba bevonó intézményeket. Mint korábban beszámoltunk róla a Nyíregyházi Egyetem kategóriája első helyezését érte el tavaly, köszönhetően a sok véradónak, segítő szándékú résztvevőnek.

Idén is kérik a szervezők a hallgatókat, oktatókat, dolgozókat, hogy vegyenek részt az eseményen, adjanak vért, ezzel mentsenek meg három életet! Ebben a tanévben első alkalommal október 11-12-13-án (kedden, szerdán és csütörtökön) várják a véradókat, a B tanulmányi épület bejáratánál; kedden és csütörtökön 10:00-től 15:00, szerdán 10:00-től 16:00 óráig.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés