Verébavató: több egy ismerkedési estnél

A sajtótájékoztató egy pillanata
A sajtótájékoztató egy pillanata - © Fotó: Racskó Tibor
Nyíregyháza – Rendhagyó városi verébavatót rendez november 11-én a Mustárházban működő Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda – jelentették be kedden a városházán –, amelyre a 9. osztályosok köréből az iskolák delegálta 15 fős csoportokat várnak.


Dr. Ulrich Attila alpolgármester felvezetője után az iroda tisztségviselőitől megtudhattuk, hogy a Szatmárnémetiben már hagyománnyá nemesedett gólyabál mintájára felépített, 17 órától kivilágos-kivirradtig tartó programban kvíz- és ügyességi játékokkal várják a verebeket a Váci Mihály Kulturális Központba. A program egy after partyval zárul a Club Hollywoodban. Közel 200 versenyzőre számítanak, s a részvétel a szurkolótáborral együtt várhatóan elérheti az 500-at.

Azt valamennyien hangsúlyozták, hogy a fő cél a diákok közötti összetartás erősítése és a csapatépítés. Mindezt dr. Ulrich Attila alpolgármester azzal egészítette ki, hogy reményei szerint a rendezvény nemcsak népszerűsíti Nyíregyházát, de az ilyen és a hasonló programoknak ­köszönhetően a diákok is jobban kötődnek majd a városukhoz.

KM-MJ
hirdetés