Verekedni hívta a rendőrt egy nyíregyházi férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2017. szeptember 24-én egy nyíregyházi söröző előtti rendőri intézkedés alkalmával az egyik rendőrt megfenyegette és verekedésre hívta. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. szeptember 24-én Kisvárda belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 24 éves helyi férfit. Az intézkedés során a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett. A rendőrök a sofőrt a rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást indították. Az eljárás során kiderült továbbá, hogy a férfit a Kisvárdai Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés