Veretlenül búcsúzott a korosztályától

Csak a szokásos: Lakai Írisz a dobogó felső fokán
Csak a szokásos: Lakai Írisz a dobogó felső fokán
Nyíregyháza – A nyíregyházi asztaliteniszező, Laskai Írisz a büki ranglistaversenyen sem talált legyőzőre, így tovább folytatta hároméves nagy sorozatát.

Immáron megváltoztathatatlan tény, hogy Laskai Írisz úgy búcsúzik az újoncok korcsoportjától, hogy a saját korosztályához tartozó, tehát 2003-as születésű magyar játékostól egyszer sem szenvedett vereséget. A jövőre már serdülő korú nyíregyházi játékosnak a Bükön rendezett Bükfürdő Kupa volt a hattyúdala, és miként az elmúlt három évben, Írisz ezúttal is megnyerte az I. osztályú ranglistaversenyt.

Az újonc lányok között páros partnerével, az ajkai Pad Franciskával játszotta a legszorosabb meccset, őt az elődöntőben 3:2-re győzte le. Ők együtt a serdülők között párosban a negyeddöntőig jutottak.

Csakúgy, mint Hanustyák Fanni a kis újoncok egyéni viadalában. Az apagyi kislány csoportjából szettveszteség nélkül került a főtáblára, ahol újabb meccset nyert, majd a négy közé jutásért az első helyen kiemelt Statizstika-játékos, Kenesey Blanka győzte le.
hirdetés