Veszélyes témához nyúltak, sikert arattak

A díjazott diákok dr. Balogh Lászlótól, a Magyar Tehetséggondozó Társaság és a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének elnökétől vették át az elismerést
A díjazott diákok dr. Balogh Lászlótól, a Magyar Tehetséggondozó Társaság és a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének elnökétől vették át az elismerést - © Fotó: iskola
Nyíregyháza – Tizennégy tankerületi központ 42 intézményéből közel félezren jelentkeztek a IV. Országos Tehetséggondozó Diákkonferenciára, melynek döntőjébe végül 36 diák 25 dolgozata jutott be. Köztük volt a Nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskola és AMI két hetedikese, Nagy Gréta és Fedor Ádám is, akik a veszélyes hulladékok témakörét dolgozták fel.

Kutatómunkájuk eredményét a debreceni diákkonferencián prezentálták, teljesítményüket a zsűri ezüst minősítésű oklevéllel ismerte el.

– Nagyon köszönjük mindazok segítségét, akik bármilyen formában segítettek, támogattak minket a négyhónapos felkészülésünk alatt – nyilatkozták az okleveles apáczaisok.

KM
hirdetés