Vezetéstől eltiltva, ittasan, hamis rendszámtáblával kocsikázott – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2016. november 27-én Demecserben igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés közben kiderült, hogy a jármű nem a megfelelő hatósági jelzéssel rendelkezett, arra egy másik gépkocsi rendszámtábláját szerelték fel. A rendőrök a 22 éves nagykállói vezetővel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív eredményt mutatott. Az egyenruhások a sofőrt további mintavétel céljából a rendőrőrsre előállították, ahol ellene járművezetés ittas állapotban vétség és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. Az ellenőrzés során a nyilvántartások adataiból az is kiderült, hogy a 22 éves férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Kölcsei Rendőrőrsének körzeti megbízottjai 2016. november 27-én Nagyar külterületén tetten értek egy 22 éves és egy 38 éves kisari férfit, akik egy akácosból fát kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök az elkövetőket a rendőrkapitányságra előállították és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság járőrei 2016. november 27-én Tiszalökön elfogtak egy 29 éves helyi lakost. A férfit a Tiszaújvárosi Járásbíróság lopás miatt körözte. Az egyenruhások a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés