Videó: 13 éves kisfiún találtak robbanómellényt

Akt.:
Videó: 13 éves kisfiún találtak robbanómellényt
© Fotó: Reuters
Irak – Törökországban a hétvégén egy esküvőn egy gyermek 50 embert ölt meg a testére szerelt bombával, ezért az iraki biztonsági erők fokozták a biztonsági intézkedést. Így bukott le egy 13 éves gyerek, aki a Messi-mez alatt élesített bombát viselt a testén.

A fiút a többségében kurdok által lakott Kirkukban kapták el – a fiú mellényét pedig megsemmisítették egy biztonságos helyszínen.

Forrás: metro.co.uk.


Videó: Egy gyerek volt a gaziantepi öngyilkos merénylő, legkevesebb 51-en meghaltak

Egy 12 és 14 év közötti gyerek hajtotta végre szombaton egy lakodalomban a délkelet-törökországi Gaziantepben azt az öngyilkos merényletet, amelyben legkevesebb ötvenegy ember meghalt. Nem tisztázott, hogy a detonátort maga a gyerek vagy valaki más hozta működésbe, mindenesetre a nyomozók a helyszínen megtalálták a szétroncsolódott robbanóövet.

Videó: Brutális kínzások, nemi erőszak, embertelen körülmények – Földi pokol a szíriai börtönökben (18+)

Aleppo – Már több mint 17 ezren haltak meg a szír kormány börtöneiben a véres polgárháború kezdete óta. Az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet megdöbbentő információi volt raboktól származnak, akik túlélték a bántalmazásokat. Figyelem, megrázó felvételek!

Címkék: , ,hirdetés