Videó: 142 gramm amfetamin lapult a hodászi férfi kocsijában

Videó: 142 gramm amfetamin lapult a hodászi férfi kocsijában
© Fotók: police.hu
Hodász, Jármi – A Mátészalkai Rendőrkapitányság nyomozói a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársaival közösen 2018. február 7-én elfogtak egy feltételezett kábítószer-terjesztőt.

A rendőrök Jármi belterületén ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő férfit. A jármű átvizsgálása során a hátsó üléssorban elhelyezett kartámasz alatt 142 gramm kábítószergyanús anyagot találtak, mely az elvégzett gyorsteszt alapján amfetamin hatóanyagra pozitív értéket jelzett. A nyomozók a jármű vezetőjét, J. György 24 éves hodászi lakost a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást. Az eljárás jelenlegi adatai szerint a férfi a fővárosban vásárolt kábítószert lakókörnyezetében akarta értékesíteni.

A nyomozók a gyanúsítottnál tartott házkutatás során egy fegyvert foglaltak le, melyet a büntetőeljárás során szakértői vizsgálat alá vetnek. A 24 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés