Videó: 15 éves fiút raboltak ki Vásárosnaményban

Videó: 15 éves fiút raboltak ki Vásárosnaményban
© Fotó: police.hu
Vásárosnamény – A gyanúsított a vasútállomáson elvette egy 15 éves fiú mobiltelefonját, majd közölte vele, hogy megveri, ha értesíti a rendőrséget.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. Béla 20 éves pátrohai lakos ellen. A férfi 2017. március 2-án 18 óra 20 perc körül a vásárosnaményi vasútállomáson elkérte egy 15 éves jándi fiú telefonját, majd közölte vele, hogy a készüléket nem adja vissza, az már az ő tulajdona. A továbbiakban megfenyegette a sértettet, ha értesíti a rendőrséget, akkor megveri.

A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tettest rövid időn belül a helyszín közelében elfogták. Ruházatának átvizsgálása során az eltulajdonított mobiltelefont megtalálták és lefoglalták. A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés