így jobb

2019.12.14. 19:20

Az Igazából szerelem írója csak egy dolgot változtatna meg a filmen (videó)

Anélkül viszont sok vicces jelenettel lenne kevesebb a mozi.

LOVE ACTUALLY Love Actually 2003 - usa Hugh Grant, Martine McCutcheon Director : Richard Curtis UK 2003

Forrás: AFP

Fotó: Archives du 7eme Art

Az Igazából szerelem 2003-as bemutatása óta az egyik legnagyobb favorit a karácsonyi filmek közül, amelyet Richard Curtis rendezett és írt, és ami a brit színészek krémjét felvonultatja – írja a hirado.hu.

Curtist a Hello magazin riportere nemrég arról kérdezte a Global Citizen Prize díjátadó vörös szőnyegén, változtatna-e valamin, ha most forgatná le a filmet.

“Ez nagyon nehéz kérdés, de azt hiszem kevesebb lenne benne a meztelenkedés” – mondta viccesen a filmes, aki idén az Év polgára elismerést nyertese lett.

Richard Curtis rendező (j) és Hugh Grant a forgatáson
Fotó: Archives du 7eme Art / AFP

Ami pedig a film legismertebb jelenetét, Hugh Grant táncát illeti, a színész épp a napokban mesélte el, mennyire utálta a forgatás azon napját.

“Képzeljék el, hogy 40 éves morcos angolként, reggel hétkor, teljesen józanon arra utasít a rendező, hogy akkor most kicsit vesszem el az eszem” – emlékezett vissza az utolsó forgatási napra Hugh, aki egyébként egyszer sem volt hajlandó elpróbálni a dolgot, így amit láthatunk tőle, az rögtönzött volt, és talán épp emiatt telitalálat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!