Ahol minden ingyen van

2020.03.11. 13:15

Kecskétől az overálig, egy csomó minden ingyen elvihető Nyíregyházán és környékén!

Az életben semmi sincs ingyen? Dehogynem! Egyre több és több ingyen elvihető dolgot hirdető csoport jön létre a Facebookon, ahol a felhasználók nem várnak pénzt a meghirdetett tárgyakért és állatokért cserébe. Nyíregyháza sem maradhatott ki.

Forrás: Ingyen elvihető dolgok Nyíregyháza és környéke

Az „Ingyen elvihető dolgok Nyíregyháza és környéke” Facebook-csoportban is sorra jelennek meg efféle hirdetések, nemrégiben még Bellát, a kecskét is meghirdette valaki – a különös felajánlás mögött egy megható és szomorú sztori áll:

A kislányom 1 évvel ezelőtt nagyon szeretett volna egy kecskét, amit természetesen meg is vettem neki – írta a hirdető. – Édesapám gondozta és kijártunk rendszeresen kecskézni. A kislányom annyira szereti, mintha egy kutya lenne Itt következik a probléma, mivel sajnos édesapám fél oldala részlegesen lebénult, így nem tudja teljes mértékben Bella (a kecske) gondját viselni, bármennyire is szeretnénk megtartani, pedig körülbelül 1 hónap múlva kis kecskéje is lesz, amit már a lányom nagyon vár. Úgyhogy sajnos arra a döntésre jutottunk, hogy a kecskék érdekeit nézve szeretnénk jó helyet találni neki(k). A legjobb az lenne, ha olyan családhoz kerülne, akik hasonló módon szeretik az állatokat, és ha lehetőség van rá, akkor legalább egyszer a kislányom megnézhetné a kicsit is. Bella jelenleg Nyírbogdányban él, szeretnénk neki a közelben új gazdát találni. Tudom, nem kutyáról vagy macskáról van szó, de nekünk ő is a család része. Remélem, sikerül jó helyre kerülnie, ha valaki szeretné, kérem privátba jelezze. (Ha havi 1 alkalommal megnézhetnénk, akkor a tartási költségekbe is beszállok.)

Az ügy végül sikeresen zárult – a hirdető pár nap múlva azt írta: Köszönöm mindenkinek aki írt és jelentkezett! Nem gondoltam, hogy ilyen sok érdeklődő lesz, de hála istennek egy remek kisfiú lesz az új kisgazda! Remélem hogy boldogan fogja gondját viselni és külön köszönet , hogy bármikor (egyeztetett időpontban) meg is nézhetjük Bellát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában