Videó: A csinos modell szerint nem normális, ha egy pár csak heti 2-3 alkalommal szexel (18+)

Videó: A csinos modell szerint nem normális, ha egy pár csak heti 2-3 alkalommal szexel (18+)
Sokan már függőnek tartják, de Gigi Petite szerint baj van azokkal a párokkal, akik nem szeretkeznek a hét minden napján. Állítása szerint a többször is ágyba bújik kedvesével naponta, olyan is volt, hogy egy nap nyolcszor szexelt a pasijávla.

A 36 éves brit modell 15 hónapja van együtt tíz évvel fiatalabb zenész pasijával, és láthatóan dúl a szerelem. Még akkor sem bírják ki szeretkezés nélkül, ha kimozdulnak otthonról.

GiGi Petite (@gigi.petite) által megosztott bejegyzés,

– Eltűnünk egy pár percre, aztán visszatérünk, mintha semmi se történt volna – mondja Gigi, és hozzáteszi, szerinte az sem kifogás a napi szex kimaradására, hogy ha valaki 8 órát dolgozik.

GiGi Petite (@gigi.petite) által megosztott bejegyzés,

– Szerintem ez nem normális. Nincs kifogás. Én is csináltam ezt az egész kilenctől ötig dolgot, és onnantól, hogy hazaérsz a munkából, odáig, hogy lefekszel aludni, legalább egyszer tudsz szexelni még munka mellett is – mondta a modell.

Forrás: borsonline.hu


erica
Majd két évtizeden keresztül szenvedett szex- és pornófüggőségben a 35 éves Erica Garza, de úgy döntött, ideje véget vetni a dolognak. Erica Garza nagyon sokáig nem kért segítséget, mert még magának sem vallotta be, hogy igazán beteg. Azt hitte, teljesen normális, hogy naponta váltogatja a pasikat ...

Illusztráció: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Sok minden kedvünket szegheti az ágyban, de nem kell beletörődnünk, van megoldás! Az olyan traumák, mint például a válás, a szakítás, vagy a gyász, nem csak érzelmi megrázkódtatást jelentenek, de nemtől függetlenül gyakran fizikai következményekkel is járnak. Neve...

Címkék: , , ,hirdetés