Videó: A fiú a tengerbe lógatta a lábát, de rejtély, hogy mi kezdte el lerágni a lábfejét (18+)

Videó: A fiú a tengerbe lógatta a lábát, de rejtély, hogy mi kezdte el lerágni a lábfejét (18+)
© Fotó: thewest.com.au
Ausztrália – Pedig még le is filmezték az elkövetőt! Pontosabban mondva az elkövetőket. A szakértők mégsem tudtak pontot tenni az ügy végére. Figyelem, megrázó sztori!

A 16 éves Sam Kanizay egy focimeccs után fájlalni kezdte a lábát, ezért úgy gondolta, jó ötlet lesz belelógatni egy kicsit a hűs tengerbe. Ellátogatott tehát a Dendy Street Beach-re, ahol fél óra múlva vértől tocsogva húzta ki lábfejét a vízből.

A fiút kórházba szállították. A család döbbenten állt az eset előtt: az apa elhatározta tehát, hogy megnézi magának az öblöt, és egy húscafattal tesz egy próbát. A vízbe dobta, és videóra vette a történteket. A bedobott húsra pedig pillanatok alatt több tucat élőlény vetette rá magát, amit le is filmezett.

Azt, hogy mik is lehetnek a húsevő lények, senki sem tud biztosat. Egyesek szerint tengeri tetvek, mások szerint bébiráják – de egyik verzió sem túl valószínű. A tengerbiológusok szerint a legvalószínűbb, hogy medúzalárvák láthatóan a felvételen.

Nem világos tehát, mi okozta a 16 éves fiú sérüléseit, de Samnek nem kell aggódnia, gyors felépülést ígértek az orvosok.

Forrás: borsonline.hu


Fotó: Sean Scott
Ausztrália - Megdöbbentő felvételt kapott lencsevégre drónkamerájával egy fotográfus, elsőre nem is akart hinni a saját szemének. A videón az látszik, amint néhány iskolás gyermek vidáman ringatózik az óceán hullámain, nem messze a partoktól. Tőlük néhány méterre apró halak hatalmas raja úszkál a...
hirdetés