Videó: A Hortobágy is beköszön Ákos új klipjében

Videó: A Hortobágy is beköszön Ákos új klipjében
© Forrás: YouTube / AkoxVid
Hortobágy – A napokban jelent meg a népszerű énekes Hazatalál című dalához készített videó, ami a hajdú-bihariak szívének is kedves lehet.

A klip egyharmadánál feltűnik ugyanis egy ismerős helyszín, a hortobágyi puszta, a Kilenclyukú híddal és egy gémeskúttal együtt.

A zenész kapcsolódó Facebook-posztjából kiderül, hogy a stáb a harmadik forgatási napot töltötte Hajdú-Biharban. A bejegyzésben ráadásként megnézhető pár fotó is a munkálatokról.

Forrás: YouTube | AkoxVid


Debrecen - Napvilágot látott a fiatalok körében óriási népszerűségnek örvendő BSW legújabb klipje, a Hello. A videóban debreceni helyszín is látható, talán felismered magad valamelyik filmkockán? Forrás: Youtube / BSW [related-post post_id="4004464"] [related-post post_id="3998984"...

A Hajtól Szívig éppen letarolja a YouTube-ot: jelenleg ez a legfelkapottabb videó Magyarországon. Új dalt és klipet adott ki október 4-én a Halott Pénz. Marsalkó Dávidék ezúttal a fák közé, egész pontosan a Budakeszi Arborétumba mentek videózni. Az anyagban ennek ellenére nem csak a zöld szín dom...

Címkék: , , , ,hirdetés