Videó: A kis Mendel tiszta Szabó Gyula ezen a fotón!

Akt.:
Videó: A kis Mendel tiszta Szabó Gyula ezen a fotón!
Szabó Zsófi egyszerre nagyon boldog és nagyon fáradt. Elmondása szerint másfél óránál többet nem tudott még egyhuzamban aludni, de a gyermeke mindenért kárpótolja.

– Elképesztően fáradt vagyok, de aztán Mendel rám mosolyog, és minden más megszűnik – mondta Zsófi, aki egy videót is feltöltött, hogy megmutassa, milyen aranyosan szopizik a kisfia.

A büszke apa pedig egy olyan fotót töltött fel, amin nem győznek csodálkozni az emberek, a kisfiú ugyanis nagyon hasonlít a nagypapájára, Szabó Gyulára.

Kis Zsolt (@kiskiszsolt) által megosztott bejegyzés,

Zsófi egyébként nagyon büszke a férjére is, mert elmondása alapján ott segít, ahol tud. Azaz majdnem hogy mindenben segít, egy dologban ugyanis nem…

– Kijelentette, mindent elintéz, beszerez, megvesz a gyógyszertárban vagy a bababoltban, fürdet, de pelenkázni sosem fog – mesélte Zsófi.

Forrás: Blikk.hu / 24.hu


Budapest, Nyíregyháza - Az élet mindig felülírja az elképzeléseket, megszokhattuk már. Zsófi több szempontból is így járt a szüléssel kapcsolatban. Kezdjük azzal, hogy Zsófi nyugodtan ment be a kontrollra, és akkor még azt hitte, hogy több napja is hátravan a szülésig, ám az orvosa váratlanul köz...
hirdetés