Videó: A nyíregyházi sulinál a járókelők már meg sem lepődnek, ha kocsi jön velük szemben a járdán

Akt.:
Videó: A nyíregyházi sulinál a járókelők már meg sem lepődnek, ha kocsi jön velük szemben a járdán
© Forrás: rtl.hu
Nyíregyháza – Elegük lett a környéken élőknek, videóra vették, ahogy autósok a gyalogosokat kerülgetve, a járdán közlekednek Nyíregyházán. A közeli iskola és óvoda bejáratához ugyanis nem lehet kocsival eljutni, egy kicsit gyalogolni kell az úttól.

Forrás: rtl.hu


A rendőrség közleménye:

A Nyíregyházi Rendőrkapitányságra több állampolgári jelzés érkezett az elmúlt időszakban arra vonatkozóan, hogy a Nyíregyháza, Jósaváros
városrészben a járművezetők szabálytalanul parkolnak. A rendőrök minden esetben a helyszínen ellenőrizték a jelzéseket, és a valóban szabálytalanul parkoló gépkocsik üzembentartóival szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek. A városrészben található oktatási intézmények környékén lévő járdák nem rendeltetésszerű használatával kapcsolatosan bejelentés a rendőrségre nem érkezett.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a nyilvánosságra került videófelvétel alapján az érintett városrész oktatási intézményeinek környékét – a polgárőrség bevonásával – folyamatosan, visszatérő jelleggel ellenőrzik, és a jogsértő magatartást tanúsító járművezetőkkel szemben megteszik a szükséges intézkedéseket.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Nyíregyháza - Az iskolakezdés óta folyamatosan érkeznek az észrevételek a Jósavárosban, s főként az Ószőlő utcán lakóktól portálunkhoz. Arról panaszkodnak, hogy reggel nyolc óra előtt és a tanítás befejezésekor, 14-16 óra között ellepik az autósok az Eötvös gyakorló környékét, felhajtanak a járdára,...
hirdetés