Videó: “A szomszéd sírva kéri a linket” – Milliók kattintottak Opitz Barbi új klipjére

Akt.:
Videó: “A szomszéd sírva kéri a linket” – Milliók kattintottak Opitz Barbi új klipjére
Nyíregyháza – Nincs több romantika című klipje három hete szerepel a Youtube legfelkapottabb videói között.

Opitz Barbi jött, látott és győzött! A mindössze 18 esztendős sonkádi lány sikert sikerre halmoz, mióta megnyerte az X-Faktor 2016-os szériáját. Legújabb, Nincs több romantika című dala a feltöltés napjától, március 28-ától szerepel a Youtube legfelkapottabb videóinak listáján – és nem ok nélkül. Kevesebb, mint három hét alatt több mint 2,1 millióan kattintottak a klipre. A zenét és a szöveget ebben az esetben is Burai Krisztián jegyzi, és úgy tűnik, működik a közös munka: Nincs az a pénz című számukat mostanáig 17,5 milliószor indították el a videómegosztó oldalon, de a tavalyi nyár slágere, a Végem is szépen teljesített a 18 milliós megtekintéssel.

Járja az országot

„Ez a dal mindent visz! A Végem és a Nincs az a pénznél is jobb lett, ez a legütősebb!”, „A szomszéd sírva kéri a linket.”, „Nekem kifejezetten tetszik, ha Barbi mélyebb hangon énekel, az alappal nagyon ütős. Van némi keleties beütése a dalnak, kedvenc” – írják a Youtube-on a rajongók. „Nagyon szépen köszönöm, szívecskéim, hogy ennyien megszerettétek ilyen rövid idő alatt!” – válaszolta a fiatal énekeső, aki rendkívül aktív a közösségi oldalakon, szinte nincs olyan nap, hogy ne posztolna a Facebookon, és az Instagramon is rendszeresen jelennek meg fotói. Rajongói bázisa hatalmas és hasonlóan kommunikatív: 56 ezer kedvelője van a Face-en, míg az Instán közel 58 ezren nézegetik a képeit.

Barbi posztjaiból kiderül, hogy szinte egyetlen szabad hétvégéje sincs, fáradhatatlanul járja az országot, a szórakozóhelyek mellett bálokon, a legkülönfélébb rendezvényeken áll színpadra és kápráztatja el hangjával a közönséget.

KM

Címkék: , ,hirdetés