Sport

2013.04.04. 16:34

Floorball mindenkinek

Miskolc - A B.-A.-Z Megyei Sportszövetségek Képviselete Fogyatékos Sportolók Szövetsége felkérésére a miskolci Éltes Mátyás Óvoda és Általános Iskola és EGYMI szabadidős floorball versenyt rendez értelmileg akadályozott tanulók részére április 15-én 9 órától a miskolci II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában.

Miskolc - A B.-A.-Z Megyei Sportszövetségek Képviselete Fogyatékos Sportolók Szövetsége felkérésére a miskolci Éltes Mátyás Óvoda és Általános Iskola és EGYMI szabadidős floorball versenyt rendez értelmileg akadályozott tanulók részére április 15-én 9 órától a miskolci II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában.A versenyre bármilyen a megye területén működő általános iskola értelmileg akadályozott tanulói, a gyermekek szülei és tanáraik jelentkezhetnek 6 fős csapatokkal, melyből a minimális létszám 3 fő. A csapatban két tanuló és egy felnőtt versenyző lehet. Nemenként nem különítik el a csapatokat, fiúk és lányok bármilyen arányban szerepelhetnek.

A versenyre 2013. április 10-ig lehet nevezni. A program a Magyar Olimpiai Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

További információ: www.borsodsport.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!