Videó: Alkalmatlan a gépjárművezetésre a csengeri motorbaleset okozója

Akt.:
Videó: Alkalmatlan a gépjárművezetésre a csengeri motorbaleset okozója
© Fotó: Pusztai Sándor
Csenger – Két szabályosan közlekedő motoros ütközött egy pótkocsis teherautóval Csengernél. Az egyik motoros meghalt, a másik maradandó sérülésekkel élte túl az ütközést. A Tények riportja.

Neki az volt a szerencséje, hogy még el tudta dönteni a motort, így alácsúszott a pótkocsinak. A másik motorosnak erre már nem volt ideje, ő nekihajtott a teherautónak, és azonnal meghalt. A férfinak néhány nappal korábban volt az esküvője. A vétkes sofőr ellen most emeltek vádat, és az is kiderült, hogy alkalmatlan a vezetésre.

Forrás: tenyek.hu/rtl.huFogházbüntetés várhat a csengeri halálos motorbaleset okozójára

Nyíregyháza – Vádat emelt a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség egy teherautóvezető ellen, aki a járművével szabálytalanul kanyarodott, és ezzel egy motoros halálát okozta, egy másik motoros pedig maradandó fogyatékosságot szenvedett.

 Két motorossal ütközött a teherautó Csengerben, az egyikük meghalt

Csenger – Motorosokkal ütközött egy teherautó, az egyik motorkerékpáros életét vesztette Csengerben.

 

 Videó: Várandós feleségét hagyta hátra a csengeri motorbaleset áldozata

Csenger – Halálos motorbaleset történt tegnap este Csengerben. Két motoros csapódott egy kanyarodó kamionba. Az egyikük azonnal meghalt. A helyieket megrázta az eset. Azt mondják, a férfinak nemrég volt az esküvője, felesége pedig állapotos. A másik motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Azt, hogy pontosan mi történt, egyelőre nem tudni.
hirdetés