Videó: Amikor már nem lesznek kontinensek – Hihetetlen, de így fog kinézni a bolygónk a jövőben

Akt.:
Videó: Amikor már nem lesznek kontinensek – Hihetetlen, de így fog kinézni a bolygónk a jövőben
Rá sem fogsz ismerni a Földre: egy tudós, Christopher Scotese, a Northwestern University professzora felvázolta, hogyan fog festeni planétánk 250 millió év múlva, és a Business Insider látványos videót készített az adatok alapján.

Vélhetően ekkor már nem él ember a bolygón. Európát, Afrikát vagy Amerikát pedig hiába is keresnénk, a tektonikus lemezek mozgása miatt már nem lesznek kontinensek.

Forrás: ma.hu


Így néz ki egy év a Földön 1 millió mérföldről
A NASA pont egy éve működő EPIC kamerájának fotói a Földről, 1,6 millió km-ről. Egy éven át rögzítették, hogy forog a bolygó. Forrás: 444.hu.

Fotó: youtube.com
Érdekli a csillagászat? Akkor ezt imádni fogja, ugyanis a felvétel még a bolygók, csillagok egymáshoz viszonyított méreteit is megmutatja. Videó: Az űrnél jobb kilátást el tud képzelni? A NASA űrhajósa, Jeff Williams fantasztikus felvételeket készített az űrből. Ki nem nézne ki az űrhaj...

terkep
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Biztosan mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy ha elkezdene ásni, hová lyukadni ki. Egy interaktív térkép segítségével, most megnézheti. Az egyik Google Mapsen bejelölt pozíció alapján a térkép egy másik nézete kiadja a választ. Ezen a linken elér...
hirdetés