Videó: Átadták az afgán határsértőket az ukrán hatóságoknak

Videó: Átadták az afgán határsértőket az ukrán hatóságoknak
© Fotók: police.hu
Zsurk – Az embercsempészéssel gyanúsított ukrán férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának nyomozói őrizetbe vették.

A Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai hét külföldit fogtak el Zsurk külterületén 2019. április 11-én 21 óra 30 perckor. A magukat afgán állampolgárnak valló három férfi és három nő magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A csoport egyetlen ukrán állampolgárságú tagjával szemben felmerült az embercsempészés elkövetésének gyanúja, ezért a határrendészeti kirendeltségre előállították.

A rendőrök az afgán határsértőket, akik az idegenrendészeti eljárás adatai szerint illegálisan léptek be Magyarország területére, kiutasították és 2019. április 12-én 23 óra 30 perckor átadták az ukrán határőrizeti szerv képviselőinek. Az ukrán állampolgárságú férfivel szemben bűnügyi őrizetbe vétele mellett embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya folytat büntetőeljárást.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Záhony - A Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai hét külföldit fogtak el Zsurk külterületén 2019. április 11-én 21 óra 30 perckor.A magukat afgán állampolgárnak valló három férfi és három nő úti okmánnyal nem rendelkezett, magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A c...
hirdetés