Videó: Az Audi sofőrje annyira sietett, hogy a végén lángokban állt a kocsija…

Akt.:
Az Audi sofőrje annyira sietett, hogy a végén lángokban állt a kocsija...
Az Audi sofőrje annyira sietett, hogy a végén lángokban állt a kocsija...
A legtöbben egy idő után rájönnek, hogy a városi forgalomban nem éri meg cikázni a kocsik közt, ezzel ugyanis csak másodperceket lehet nyerni, ám cserébe a saját és mások életével játszik néha a vezető.

Valószínűleg egy életre megtanulta a leckét az Audi sofőrje is, aki két kocsi közt akart átsuhanni gyorsan…

Forrás: automotor.hu.


Videó: Felelőtlen sofőrök, őrült előzések (18+)

Nehéz megérteni azokat az embereket, akik felelőtlenségükkel mások életét veszélyeztetik. A következő videós összefoglalóból arra lehet következtetni, hogy sajnos elég sokan vannak…

Videó: 11 hónapra elvették a jogosítványát emiatt a felvétel miatt

Norvégiában nem viccelnek, ha a biztonság a téma! Az alábbi Mini vezetőjének 11 hónapra bevonták a jogosítványát és még egy méretes csekket is be kellett fizetnie a videón látható viselkedése miatt.

Videó: Ennél borzalmasabb manővert nem lehet csinálni az autópályán

Ha egykilométeres körzetben csak két autó van az autópályán, viszonylag nehéz balesetet okozni, ám az alábbi Honda-tulaj kis híján így is megoldotta. Ennél nagyobb őrültséget nem lehet csinálni az autópályán, ami ráadásul nem csak idegesítő, de szó szerint életveszélyes is.

Videó: Szlalomozás, majd „csatt” – Hova siethetett a sofőr?

Fehéroroszországból származik a baleseti videó: az alapból szabálytalan sávok közötti szlalomozás után egy a szélső sávban „pihenő”, talán jobbra kanyarodni szándékozó autó mögött már nem tudott idejében fékezni, beleszállt hátulról.

Videó: Szerencséje volt, hogy életben maradt az őrült előzés után

Ennek a sofőrnek nagyon nagy szerencséje volt. Csak centiken múlt, hogy nem lett hatalmas ütközés ebből az őrült előzésből.

Videó: A sietős sofőr azt gondolta pont befér az iskolabusz mellé. Pedig nem

Ha ideges vagy vezetés közben, vagy sietsz valahová, az sosem sül el jól, függetlenül attól, milyen szép autóban ülsz. Az alábbi sofőrnek egy iskolabusz lassúságától forrt fel az agyvize, és gondolta egy gyors mozdulattal maga mögött hagy mindent, ami lassíthatja a haladását. De az élet közbeszólt…További hírek a Nagyvilág kategóriából


hirdetés