Nagyvilág

2013.01.04. 13:27

Balhé a családi videó miatt: Hét évesen vezetett a kislány

Sokakban felment a pumpa, miután a büszke apuka közhírre tette, ahogy hét éves lánya egy igazi autót vezet. A rendőrség is vizsgálja a felvételt.

Sokakban felment a pumpa, miután a büszke apuka közhírre tette, ahogy hét éves lánya egy igazi autót vezet. A rendőrség is vizsgálja a felvételt. A Fraserburghban, Aberdeenshireben élő, 39 éves Ryan Taylor vette fel videóra ahogy lánya, a hét éves Trudy a családi BMW-t vezeti. A kislány végig mosolyogva tekerte a volánt, úgy hogy közben édesanyja ölében csücsült. Az olajmunkás Ryant, miután feltöltötte a Youtube-ra a videót, rengeteg kritika érte, de ő másként látja a helyzetet.

Imádja a vezetést, (Trudy) az én apám is megengedte ugyanezt és elsőre átmentem később az összes vizsgán – kommentelt. Neil Greig azonban, az Emelt Szintű Járművezetői Intézet munkatársa egyszerűen ostobaságnak titulálta az apa tettét. A rendőrség is vizsgálja a videót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!