Nagyvilág

2008.12.27. 08:31

Elítélték a lóval szexelő férfit

<p>A 46 éves Leeroy Le Gallais 3 évet kapott tettéért. Több alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített ugyanazzal az állattal.</p>

A férfi két alkalommal tört be az istállóba, mindkétszer ugyanazt a lovat választotta a fajtalankodásra. Az első alkalommal az alsónadrágját felejtette a helyszínen. Ekkor hamar elkapták, és három év próbaidőre ítélték.

Pár hónappal később Leeroy Le Gallais egy bárban iszogatott, majd ismét az istállónál kötött ki. Calico gazdája reggel, amikor ellenőrizte a lovat, több különös dologra lett figyelmes. Leesett a pokróc, amit előző este a lóra terített, valamint több istállói felszerelés, köztük egy sámli sem a helyén volt. A ló fel-alá mászkált, ami a stressz jele.

Gallais bevalotta a tettét. A bíróságon elmondta, hogy megivott pár sört, és ezért ment az istállóhoz. "Haza akartam menni, de valami az istálló felé vonzott. Végül a lónál találtam magam" - mondta. Az első alkalommal nem tudták bizonyítani, hogy megtörtént-e az aktus, így csak a lóval való közösülés kísérletének vádjában találták a férfit bűnösnek.

A férfi ügyvédje elmondta, védencének alacsony az intelligencia hánydosa, és gyerekkorában zaklatták. Erre hivatkozva kérte a büntetés mérsékelését.

- Telegraph -
· Belehalt a perverz szexbe
· Szex közben lelőtte a feleségét
· Bizarr szexbotrány: lóval édelgett
· Kígyóuborkával erőszakolta meg 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!