Videó: Betört egy mátészalkai dohányboltba, pedig a dohányzáshoz is túl fiatal

Videó: Betört egy mátészalkai dohányboltba, pedig a dohányzáshoz is túl fiatal
© Fotó: police.hu
Mátészalka – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába február 6-án 6 óra előtt pár perccel érkezett bejelentés, hogy egy mátészalkai dohányboltba betörtek.


A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés, tanúkihallgatások és kamerafelvételek elemzésekor nyert információk alapján három órán belül Mátészalkán elfogták a feltételezett tettest.

A rendőrkapitányságra előállított 16 éves mátészalkai fiút lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozás adatai szerint a fiatal a hajnali órákban a dohánybolt bejárati ajtajának ablaküvegét betörte, és onnan különböző dohányárut, készpénzt, valamint öngyújtókat tulajdonított el. A rendőrök a gyanúsított elfogásakor a lopott értékek nagy részét megtalálták és lefoglalták. A nyomozó hatóság a 16 éves fiút bűnügyi őrizetbe vette.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Nyíregyháza - Az ellenőrzés során a rendőrök egy fiatalkorú személyt találtak, aki a körözési rendszerben eltűntként szerepelt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a kiskorú diákok tanítási időben történő csellengésére, az áldozattá és az elkövetővé válás...

Tuzsér - A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. január 31-én Tuzsér belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 39 éves helyi férfit. A rendőrök az intézkedés alatt a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely 0,29 mg/l pozitív eredményt jelzett. A rendőrök a...
hirdetés