Videó: Bika végzett egy torreádorral (18+)

Akt.:
Videó: Bika végzett egy torreádorral (18+)
© Forrás: YouTube
Portugália – Fernando Quintela utolsó pillanatairól videó is készült.

A Moitában megrendezett bikaviadalon a 26 éves férfit felöklelte az 530 kilós állat majd a földhöz vágta és megtaposta. Az eset után kórházba szállították, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét.


Portugáliában ebben a hónapban már másodjára követelt emberéletet bikaviadal, szeptember 5-én a 25 éves Pedro Miguel Primo vesztette életét.

Forrás: 24.hu


Az AnimaNaturalis és PETA nevű állatvédő szervezetek mintegy száz aktivistája félmeztelenül, vörös festékkel bekenve vonult fel a város önkormányzatának épülete előtti téren, és a viadalokon használatos dárdákat törtek ketté.
Madrid - "Pokol" a bikák számára a pamplonai San Fermín-ünnep, amely bikafutatásairól lett világhírű - vélik azok az állatvédők, akik szerdán tiltakozást rendeztek az észak-kelet spanyolországi város főterén, egy nappal a rendezvény ünnepélyes megnyitója előtt. Az AnimaNaturalis és PETA nevű álla...
Ivan Fandinot a Mont-de-Marsan-i viadalon érte halálos döfés. A férfit élve vitték ki az arénából, végül a mentőautóban halt bele a sérüléseibe. A híres matador megbotlott, a bika pedig kihasználva az alkalmat oldalba szúrta a férfit, akinek a tüdeje sérült meg. A 36 éves férfi többször is...
hirdetés