Videó: Bizarr, fluoreszkáló valamit filmeztek egy tó közepén, lövése sincs az embereknek, mi lehet

Videó: Bizarr, fluoreszkáló valamit filmeztek egy tó közepén, lövése sincs az embereknek, mi lehet
USA – Különös felvétel bukkant fel a Youtube-on, amin egy Észak-Karolina-i tavacskában úszó azonosíthatatlan lény szerepel: a több mint egy méteres valami (vélhetően hal) valósággal sokkolta az internet népét: néhány ötlet már van, mi lehet, de a megfejtés még várat magára.

Tekintve, hogy egy körülbelül négy holdas tóról van szó, igen meglepő egy ekkora állat felbukkanása. Sokan kiszúrták, hogy alighanem egy tetemről van szó, nem úgy néz ki, mint ami már élne – úgy lebeg a víz felszínén, mintha már rég döglött lenne, és olykor-olykor megmozdul a tetem, pont úgy, mintha alulról már falatoznának belőle a kisebb halak.

Van aki szerint nem is vízi élőlényt lehet látni a felvételen, hanem egy megfulladt pávát, de olyan is akad, aki szerint ez csupán valami makett.

Forrás: mirror.co.uk


USA - Nagyon különös dolgot sodort partra a víz az amerikai Georgia állam déli részén: a furcsa maradványokat egy fiával csónakázó férfi vette észre a Wolf Island Nemzeti Vadrezervátum területén. Sokan a testet látva szörnyet kiáltottak, és még azt is hozzátették, hogy a szokatlan maradvány legin...
hirdetés