Videó: Biztonsági kamera rögzítette a nyíregyházi repülős baleset

Akt.:
Videó: Biztonsági kamera rögzítette a nyíregyházi repülős baleset
Nyíregyháza – Egy biztonsági kamera rögzítette a becsapódás pillanatát, amiben egy püspökladányi férfi életét vesztette.

Mint, ahogy arról beszámoltunk szombat délután egy vitorlázó repülőgép csapódott a földbe a nyíregyházi piactól nem messze. A balesetben egy 48 éves férfi vesztette életét.

A Blikk szerezte meg a biztonsági kamera által rögzített felvételeket, melyen a pilóta becsapódása látható. A videó itt érhető el.


Videó: A harmadik kört tette a püspökladányi pilóta, amikor bekövetkezett a tragédia

Nem volt kezdő, de nem is számított tapasztalt pilótának az a püspökladányi férfi, aki szombaton egy nyíregyházi irodaház mellé csapódott vitorlázórepülőjével és szörnyethalt.


Videó: Métereken múlott, hogy nem lett még nagyobb tragédia Nyíregyházán

Szörnyethalt egy 48 éves püspökladányi férfi, miután vitorlázógépével egy irodaház udvarára zuhant, közel a piachoz, ahol még sok árus és vásárló is volt. Nem sokon múlt, hogy nem rájuk zuhant és nem történt még nagyobb tragédia.


Lezuhant egy vitorlázó repülőgép Nyíregyházán, a pilóta meghalt

A helyszínen életét vesztette annak a vitorlázó repülőgépnek a pilótája, amelyik szombaton, kora délután zuhant le Nyíregyházán – közölte a rendőrség a honlapján. Az MTI információi szerint a balesetben egy 48 éves püspökladányi férfi vesztette életét.

 

 
hirdetés