Videó: Borzalmas balesetben halt meg a népszerű orosz motoros bloggerlány (18+)

Akt.:
Videó: Borzalmas balesetben halt meg a népszerű orosz motoros bloggerlány (18+)
Oroszország – A motoros száguldásait és életveszélyes trükkjeit videószelfivel rögzítő, manökentestű Olga Pronyina Vlagyivosztok térségében szenvedett végzetes balesetet.

Az Instagramon Monika9422-ként ismert és több mint 150 ezer követővel rendelkező vlagyivosztoki hölgy a Szedenka és Patrokl közötti autóúton szenvedett végzetes balesetet. A rendőrségi közlemény szerint legalább 200 km/ó-val száguldott egy BMW S1000 RR motorkerékpárral, amikor egy kanyarban lesodródott az úttestről és a szalagkorlátnak csapódott.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy mind a motor, mind pedig a vezetője több darabra szakadt. Az nem tudni, hogy a járműre szerelt videórögzítő felvett-e valamit az esetből. A rendőrség mindenesetre kéri a baleset szemtanúinak jelentkezését a körülmények tisztázása érdekében.

Monika 9422, azaz Olga Pronyina 40 éves volt, egy 16 éves kislány anyukája. A motorozás tekintetében öreg rókának tekinthető, mert 21 éve járta az utakat különböző kétkerekűekkel. A fotómodellkedéssel is foglalkozó hölgyet a rendőrségi adatok szerint több mint 150-szer bírságolták meg az elmúlt két évtizedben gyorshajtásért.

Tisztában volt vele, hogy veszélyes, amit művel, ám azt mondogatta, hogy „Nagylány vagyok már.” Instagram-oldalának mottója így szólt: “Don’t try to change me” – írja a Prim News hírportál.

– Palkó István –


Motorversenyt tartottak a testvérek, mindketten belehaltak (18+)
Két testvér úgy döntött, motorversenyt tartanak, és 150 km/h-val száguldoztak az autók között Oroszországban. Egyikük azonban elvesztette irányítását a motorja felett a nagy sebességnél, és belecsapódott egy autóba, majd szinte azonnal a testvére is követte őt. Mindketten a helyszínen életüket ve...

Óriási baleset! Nem is fékezett, úgy száguldott bele az autóba a motoros
Hogy az alábbi felvételen látható motoros vak, vagy egyszerűen csak nagyon figyelmetlen, arra nehéz válaszolni, az azonban biztos, hogy óriási balesetet okozott. A zebránál megálló Ford Fiesta fékezését teljesen figyelmen kívül hagyó motoros teljes sebességgel szaladt bele az előtte állóba. Érdem...
hirdetés