Szatmár-Bereg

2020.04.11. 11:26

Rajzold le az év madarát!

Az idén elektronikusan is be lehet nyújtani a pályázatokat.

Forrás: Shutterstock

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Szatmár-Beregi Helyi Csoportja ebben az évben is meghirdeti rajzpályázatát a szatmár-beregi térség óvodásai, illetve általános és középiskolásai számára. Ahogy az elmúlt években, most is elsősorban olyan műveket várnak, melyek hűen ábrázolják az év madarát, az erdei fülesbaglyot, illetve életmódját, költését, élőhelyét, vagy akár védelmét.

A művek szabadon választott technikával készülhetnek legfeljebb A/3-as nagyságban. Egy oktatási intézményből többen is nevezhetnek, de minden alkotótól csak egy rajzot fogadnak el. A nevezés díjtalan. A pályázatokat „MME Rajzpályázat 2020” megjelöléssel május 15-éig lehet beküldeni a 4900 Fehérgyarmat, Pf.: 31., illetve szkennelve vagy jó minőségű fotó formájában a [email protected] címre.

A képek hátoldalára jól olvashatóan írják rá az alkotók nevét, életkorát, osztályát, iskolájának címét, e-mail-címét, valamint a felkészítőtanár vagy szülő nevét és elérhetőségét. Az alkotásokat szakmai zsűri korosztályonként értékeli (óvodás korcsoport, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat, középiskolás korcsoport). A díjazott munkák készítői értékes jutalomban részesülnek, és a legsikeresebb műveket kiállítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában