Videó: Brutális kínzások, nemi erőszak, embertelen körülmények – Földi pokol a szíriai börtönökben (18+)

Akt.:
Földi pokol a szíriai börtönökben
Földi pokol a szíriai börtönökben - © Fotó: rtl.hu
Aleppo – Már több mint 17 ezren haltak meg a szír kormány börtöneiben a véres polgárháború kezdete óta. Az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet megdöbbentő információi volt raboktól származnak, akik túlélték a bántalmazásokat. Figyelem, megrázó felvételek!

Szakértők szerint ez megmagyarázhatja, miért nem mernek elmenekülni a civilek az ostromlott Aleppóból.

Forrás: rtl.hu.


Videó: „Ő egy szót sem szólt”

Aleppó bombázásának leállítására szólít fel az a mentős, aki megmentette az ötéves Omran Daqneesht. Ő az a sebesült kisfiú, akinek a képe bejárta az egész világsajtót, és a szír városban dúló harcok jelképévé vált. Megmentője szerint a gyermek máshogy viselkedett, mint hasonló helyzetben lévő társai.

Forrás: rtl.hu.


Videó: Rémült, poros, véres kisfiú a háború arca

Az öt éves Omran a szíriai háború új jelképe. A házat, ahol Aleppoban lakott, bombatámadás érte az éjjel. Hárman meghaltak. A kisfiú és családja megúszta, de a róla készült videó bejárta a világot. Sokak szerint ő lett a szimbóluma annak a kilátástalan harcnak, amely Szíria egykor virágzó kereskedelmi és ipari központjában zajlik.

Forrás: rtl.hu.


Videó: Felrobbanó épületek, meglőtt szélvédő, vérző gyerekek – Egy aleppói mentős gopróval ment szolgálatba Szíriában (18+)

Nagyon durva videó arról, milyen is most a mentősök élete a polgárháború sújtotta Szíriában.
hirdetés