szon-sportoldal

2013.04.22. 10:49

A lényeg a vereséggel sem változott

Félegyháza - Közel járt a pontszerzéshez Félegyházán a Nyírbátor extraligás férfi asztalitenisz-csapata, amelynek nyernie kell a Békés ellen a bennmaradásért.

Félegyháza - Közel járt a pontszerzéshez Félegyházán a Nyírbátor extraligás férfi asztalitenisz-csapata, amelynek nyernie kell a Békés ellen a bennmaradásért.

Majoros Bence három egyéni győzelme ellenére is pont nélkül tért haza Kiskunfélegyházáról a Nyírbátori ASE extraligás férficsapata, de mivel a fő rivális Békés sem szerzett pontot a hétvégén, a lényeg nem változott: a bennmaradás kiharcolásáért az utolsó fordulóban a bátoriaknak mindenképpen le kell győzniük a békésieket.

Ezzel együtt nagy esélyt szalasztott el az újonc, mert bár Majoros szállította a győzelmeket (különösen Szudi Ádám kétvállra fektetése számít nagy fegyverténynek), a többiek egyéni győzelmet nem tudtak beletenni a közösbe. Pedig Bari Csabának kétszer is nagy győzelmi esélye volt, de mindkét, már-már megnyertnek hitt mérkőzését elveszítette.

Csapatbajnokságok

Extraliga, férfi

Félegyházi ASI–Nyírbátori ASE 6–4

Korponai, Szudi–Bari, Majoros B. 0:3, Móricz M.–Tóth Zs. 3:0, Szudi–Bari 3:1, Korponai–Majoros B. 0:3, Móricz M.–Bari 3:2, Korponai–Tóth Zs. 3:0, Szudi–Majoros B. 2:3, Korponai–Bari 3:2, Móricz M.–Majoros B. 1:3, Szudi–Tóth Zs. 3:0.

NB I., férfi

Apagy SE–Mezőtúri AFC 12–6

Az apagyiakat fűtötte a visszavágás vágya az őszi 10–8-as vereség miatt, és jó kezdéssel (6–2) ágyaztak meg magabiztos győzelemnek, amellyel egy helyezést előreléptek a tabellán. Győztek: Nagy B., Hodász 3-3, Berecki D., Fodor G. 2-2, a Nagy B., Fodor G. és a Hodász, Bereki D. páros.

NB II., férfi

Vásárosnaményi SE–Diósgyőr ASE 2–16

A jó erőkből álló diósgyőriek dolgát csak helyenként tudta megnehezíteni a hazai csapat. Gy.: Szilágyi Z., Tuckanjuk 1-1.

ASE Szécsény II–Nyírbátori ASE II 16–2

A lényegesen nagyobb játékerőt képviselő bajnokcsapat ellen ezen a mérkőzésen nem volt esélye a Nyírbátornak. Gy.: Kiss Zs., Tóth G. 1-1.

Tiszaújvárosi SC–Nyírmadai ISE 9–9

Kicsit nagyobb odafigyeléssel és szerencsével elhozhatta volna a két pontot Sallai Zoltán vezérelte, és 9–6-ra is vezető nyírmadai csapat, de a döntetlen összességében igazságosnak mondható. Gy.: Sallai 4, Pacuk P. 2, Szabó S., Paszternák és a Sallai, Szabó S. páros 1-1.

NB III., férfi

Trió-Maxi Kemecse SE–Borsod Volán III 15–3

A tartalékosan kiálló vendégekkel szemben magabiztos kemecsei győzelem született. Gy.: Király Cs., Pataki Zs. 4-4, Német T., Damaisiewich 3-3 és a Zolcsák, Damasiewich páros.

 Miskolci EAFC–Várdai ASE 10–8

Nagy küzdelemben fej fej mellett haladtak a csapatok, a hajrában a MEAFC-nak jött ki jobban a lépés, és ezzel otthon tartotta a két pontot. Gy.: Márföldi 4, Újvári, Pokol P., az Újvári, Pokol P. és a Márföldi, Arady páros 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!