Sport

2015.02.24. 11:37

Ilyenre nem emlékszik...

Tuzsér - A legújabb tuzséri áldozat: Markos János agyrázkódást szenvedett

Tuzsér - A legújabb tuzséri áldozat: Markos János agyrázkódást szenvedett

A teljes megyei első osztályú tekintve egyes egyedül a tuzséri futballcsapat kerete maradt „szűz” a téli átigazolási időszakban. Magyarán a Tisza-partiak nem erősítettek, igaz, nem is távozott senki. Persze, minderre magyarázatul szolgál, hogy a Dancs-legénység a tabella tetején trónolva melegít a hamarosan kezdőd tavaszi idényre. Vagyis az égvilágon semmi nem indokolta, hogy felforgassák a csapatot.

– Együtt maradtunk – adta hírül Dancs Béla, a Tuzsér játékos-edzője. – Nálunk egyébként sem szokás, hogy jönnek-mennek a labdarúgók, a „kemény mag” közel három éve kitart, a jelenlegi keret pedig ősszel bizonyította, hogy képes a jó szereplésre. Más kérdés, hasonlóan balszerencsés felkészülésre nem emlékszem. Ilyen betegséghullám még talán soha nem söpört végig a csapaton, mint amit az elmúlt néhány hétben tapasztaltunk, holott 1993 óta Tuzséron futballozom, s megéltem már egy-két érdekes dolgot. Abban bízom, hogy a rajtig hátralévő idő elég lesz arra, hogy kiegyenesedjünk.

Szó se róla. lehet valani abban, amit Dancs Béla is megpendített. A szombat, Kisvárda elleni előkészületi meccsen például Markos János agyrázkódást szenvedett: a 2014 legjobb megyei játékosának megválasztott középső védő „belenézett” a labdába, ráadásul a nyaka is megrándult, így egyelőre pihenni kényszerül.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!