Videó: Darabolós gyilkosság egy ukrán börtönben (18+)

Videó: Darabolós gyilkosság egy ukrán börtönben (18+)
Ukrajna – Előbb megerőszakolta, meggyilkolta, majd baltával feldarabolta az odesszai fegyház ügyeletes börtönőrnőjét az egyik rab rab. A cikket kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

A női börtönőr eltűnését a munkatársai fedezték fel, amikor nem jelentkezett a műszakváltáson. Több mint két órán keresztül kutattak utána, mire az egyik hulladékgyűjtő konténerben megtalálták a véres egyenruháját. Később a testrészei is előkerültek, amelyek szemeteszsákokba voltak csomagolva.

Az elkövetőt akkor érték amint, amint épp a ruhájáról és a gyilkosság eszközéről, egy baltáról igyekezett eltüntetni a vérnyomokat. Kiderült, hogy az illető egy előzetesben lévő fegyenc.

A fegyház munkatársai elmondták, hogy az őrizetes azért járhatott-kelhetett szabadon az intézményben, mert valami kisstílű cselekményért várta a bírósági tárgyalását. Addig is rábízták a börtön sertéstelepének gondozását. Az egyik gazdasági épület sarkában leterített matrac volt a hálóhelye.

Annak senki nem nézett utána, hogy egy visszaeső gyilkosról van szó, aki tetteiért már 14 évet ült, és csak nemrég szabadult. Az ukrán igazságügyi tárca közleménye szerint az odesszai fegyintézet igazgatóját azonnali hatállyal felmentették az állásából. Ellene és a beosztottai ellen vizsgálat indult – adta hírül a Depo Odessza.

– Palkó István –
hirdetés