Videó: Dühöngő özönné változott a folyó a földrengéstől

Akt.:
Videó: Dühöngő özönné változott a folyó a földrengéstől
© Fotó: Facebook
Mexikó – Néhány amerikai turistát csónakázás közben ért utol a földrengés Mexikóban. Egyikük megörökítette, amint a békés folyó hirtelen a pokol tornácává változik.

Hétfőn 7.1-es erősségű földrengés rázta meg Mexikót, amely több mint kétszáz ember halálát okozta. A felvételen csónakázó amerikai turisták a szerencsésebbek közé tartoznak, hiszen épp bőrrel úszták meg a veszedelmes kalandot. Köztük Alyne Tamir is, aki telefonjával rögzítette az eseményeket. A videón látszik, hogyan dobálta a haragos folyó a pár pillanattal korábban még békésen ringatózó vízi járműveket:

De nem ez volt az egyetlen felvétel, amely a földrengés idején készült. Egy bemondó műsor közben volt kénytelen biztonságos helyre húzódni, miután a tárgyak mozogni, a fények pedig villódzni kezdtek a stúdióban. Az életveszélyes szituáció ellenére a műsorvezető példátlanul higgadt maradt, s azután is folytatta mondandóját, hogy a háttérbe húzódott:

A természeti csapás a Mexikóvárosban található Tec De Monterrey egyetemet sem kímélte, több épületet is megsemmisített a campuson, a földre omló törmelék elől fiatal hallgatók tucatjai menekültek:

Forrás: Daily Mail
hirdetés