Videó: Egy földönkívüli megkövesedett koponyájára bukkantak a Marson?

Akt.:
Videó: Egy földönkívüli megkövesedett koponyájára bukkantak a Marson?
A 45 éves Joe White épp a bárki által elérhető NASA adatbázist böngészte, amikor rábukkant egy fotóra… Rögtön rittyentett is egy videót, hogy felhívja rá az emberek figyelmét: állítása szerint a képen nem mást látni, mint egy ősi idegen már megkövesedett koponyáját.

“Mindenki hagyja figyelmen kívül a hivatalos dogmát és használja a saját szemeit!” – írta a videójához, és bár néhány UFO vadász tényleg alaposan rápörgött a témára, a legtöbb embert nem győzték meg a hihetetlen NASA felvételek.

A kommentelők szerint szó sincs koponyáról, egyszerű kő az, csupán lyukak láthatóak a sziklán – a többit pedig az emberi fantázia pakolja hozzá, vagy ne adj isten a Photoshop.

Az emberek valóban hajlamosak arcokat látni mindenbe, így cseppet sem elrugaszkodott a feltételezés, hogy koponyáról szó sincs. Valószínűleg sok olyan szikla van még a Marson – sőt, más bolygókon is, amibe előszeretettel látunk majd koponyát.

Forrás: napiufo.hu


Chile - Így bukott le egy rejtőzködő UFO Chile felett: a kamerás lencsevégre kapott egy furcsa fényes repülő valamit az égen, ám ekkor olyasmi történt, amire végképp nem számított: a különös objektum olyan elképesztő sebességbe kapcsolt, hogy a felvételen csak egy fényes csík volt látható, majd eltű...

Budapest - Egy budatétényi tízemeletes ház egyik erkélyéről videóztak le azokat a különös fényeket, amik június 7-én tűntek fel a főváros felett. A videót T. Zsolt készítette, és ezt írta a felvételről: “Épp lefekvéshez készülődtem, gondoltam még utoljára kimegyek az erkélyre egy utolsó levegő...

Címkék: , , ,hirdetés