Videó: Egy nyírturai férfit bántalmaztak és fosztottak ki Nyíregyházán

Videó: Egy nyírturai férfit bántalmaztak és fosztottak ki Nyíregyházán
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse rablás és kifosztás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást A. Pál 29 éves és M. Ferenc 37 éves nyíregyházi lakosok ellen.

A megalapozott gyanú szerint a két férfi egy nyíregyházi parkban alva talált rá egy 68 éves nyírturai férfira 2017. február 11-én este. A férfiak felébresztették a sértettet és néhány méterrel arrébb egy sötét területre kísérték. A. Pál megütötte a gyanútlan férfit, aki ettől a földre rogyott, ezután átkutatta ruhájának zsebeit, amelyekből kivette és eltulajdonította készpénzét és mobiltelefonját. Társa, M. Ferenc a parktól segített vinni a sértett bőröndjét, amiből miután társa áldozatukat védekezésre képtelen állapotba helyezte ruhaneműket és gyógyszereket tulajdonított el.

A rendőrök a sértett bejelentését követően az ismeretlen elkövetők mielőbbi elfogása érdekében széleskörű adatgyűjtést végeztek, elemezték a közterületi térfigyelő kamerák felvételeit, amelyek eredményeképpen beazonosították a feltételezett elkövetőket. A két férfit 2017. március 1-jén nyíregyházi tartózkodási helyükön elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés