Videó: Ékszert lopott, kábítószer volt nála, kocsival ment a rendőrnek

Nyírbátorban tört be, Nyíregyházán fogták el
Nyírbátorban tört be, Nyíregyházán fogták el - © fotó: police.hu
Betörés, kábítószer birtoklása, hivatalos személy elleni erőszak – ez mind a 33 éves férfi számlájára írható, akit Nyíregyházán kaptak el a rendőrök.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2015. július 6-án Nyíregyházán fogták el azt a 33 éves férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint két nappal korábban Nyírbátorban behatolt egy lakásba, ahonnan ékszereket tulajdonított el. F. Krisztián 33 éves nyíregyházi tartózkodási helyű mátészalkai lakossal szemben a Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytatja az eljárást.

A férfi elfogásakor ellenszegült a rendőri intézkedésnek, autójával veszélyeztette az egyik nyomozó testi épségét, ezért hivatalos személy elleni erőszak miatt az ügyészségen tesznek ellene feljelentést. A gyanúsított járművében az eltulajdonított ékszerek mellett nagyobb összegű készpénzt, kb. 6 gramm kábítószergyanús anyagot, illetve olyan elektronikai eszközöket is találtak a rendőrök, amivel feltehetően más gépkocsik távirányítóját lehet blokkolni.

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A gyanúsítottat a Nyírbátori Rendőrkapitányság vette őrizetbe, előzetes letartóztatását kezdeményezik. A rendőrök azt is vizsgálják, hogy a távirányító-blokkolót hol használhatták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés