Videó: Elkapták a nyíregyházi buszmegálló rongálót!

Videó: Elkapták a nyíregyházi buszmegálló rongálót!
© Fotók: police.hu
Nyíregyháza – Két buszmegállót is megrongált Nyíregyházán. A férfi a megállóhelyeken kihelyezett utasváró pavilonok egy-egy üveglapját törte be. Azt mondta, azért rúgta be a két üveget, mert ideges volt miután az élettársával veszekedett.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. június 9-én 18 óra 35 perckor Nyíregyházán elfogták B. Krisztián 30 éves helyi lakost. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy június 5-én 22 óra és június 6-án 5 óra között Nyíregyházán megrongált két buszmegállót.

A férfi a megállóhelyeken kihelyezett utasváró pavilonok egy-egy üveglapját törte be. A rendőrök a beszerzett adatok alapján négy napon belül beazonosították a feltételezett elkövetőt. A nyomozók B. Krisztiánt rongálás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerte tettét. Azt mondta, azért rúgta be a két üveget, mert ideges volt miután az élettársával veszekedett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Leamortizált nyíregyházi buszmegállók – őket keresi a rendőrség

Nyíregyháza – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság miatt 15010/3063/2016. bűnügyi számon folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik 2016. június 6-án reggelre két buszmegálló üvegét törték be a városban.

Szétvert buszvárók fogadták reggel a nyíregyháziakat

Nyíregyháza – Ismeretlen tettes, vagy tettesek két buszvárót rongáltak meg hétfőre virradóan Nyíregyházán.
hirdetés